Om Chefs’ Table

Chefs’ Table är ett antikvariat för kokböcker. Världens godaste bokhandel skulle man kunna säga. Här hittar du såväl klassiska kokböcker som nyare titlar, både svenska och utländska. Kommer jag över en bok om genever i maten låter jag mig inte hindras av att jag inte kan flamländska, det tycker jag inte att du heller ska göra. Det finns fortfarande många fantastiska kök att upptäcka där ute.

I Sverige publiceras i genomsnitt en kokbok om dan och det märks på resultatet. Snart räcker det väl med att ha lyft ett kryddmått i tv för att få göra en kokbok. Blickar du bakåt har du fler och betydligt godare godbitar att välja mellan. Recycled cooking helt enkelt, betydligt mer hållbart än att släppa kokböcker i parti och minut. Särskilt som de flesta nya böcker hamnar i realådan redan året därpå.